Vem är jag

Redan inledningsvis vill jag tillkännage att jag är en alltigenom västerpartist till person. Mina blogginlägg är därför stark färgade av en kollektivistisk grundtanke. Mitt perspektiv är altruistiskt men samtidigt lagt åt det hedonistiska hållet.

Jag har en kandidatexamen i historia vid Stockholms Universitet och har även hunnit med strökurser inom normativ etik, politisk filosofi, arkeologi samt konsthistoria.

Många av de teser jag driver har sin fakta hämtad ur egen, eller min frus forskningsarbete. Jag driver denna blogg ur ett rent intresse av att dela med mig av de funderingar jag stöter på.

Jag kommer ur en bakgrund som programmerare, butikschef och diversearbetare. Min yrkesbana började vid 15 års ålder och så sent som vid de senare 30 bestämde jag mig för att skaffa mig en gedigen utbildning.

Jag är en stolt och lycklig trebarns-far och farfar som haft turen att sent i livet finna kärleken och gift mig med en kvinna som delar min passion för forskningsarbete och historia.

4 reaktioner till “Vem är jag

 1. Bra skrivet, men vem LEWJWAN är får man inte veta. Svårt att citera och ange vem det är man citerar (t.ex).

 2. Det var en riktigt tradig uppräkning av meningslösa -ismer. Du har ju skapat en egen nisch:
  ”Tråk-pelle-ismem”. Vad fan är en ”socialdemokratisk person”? En sån stor nolla som Jan Emanuel Sossekapitalisten?

  1. Som vanligt låg nivå på dina kommentarer. Jag valde att publicera din kommentar för folk att se att det faktiskt förekommer såna som du.

   En socialdemokratisk person är en person som delar de värderingar som det socialdemokratiska idealet står för.

   Att du tycker att jag är tråkig är inte direkt överraskande. Jag föreställer mig att du tyckte skolan var riktigt tråkig också. Detta särskilt som du inte drar dig för att kalla meningsmotståndare för nollor och så vidare istället för att formulera en konkret tanke till ord. Den ism ditt sätt att verka faller under är helt enkelt sandlåde-ismen. Inget extraordinärt, alla treåringar går igenom den och vissa lämnar den tydligen aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.