En uppmaning


Jag önskar att alla invandrare lämnar Sverige oavsett vilken bakgrund du har. Jag vill att alla invandrare oavsett om de kallas andra generationens invandrare eller första generationens invandrare eller tredje generationens invandrare.

Detta skulle ge sverigedemokraterna en faktakoll över läget i Sverige hur mycket invandrarna betyder för Sverige och förhoppninningsvis även en insikt i hur ett land fungerar utan invandrare skulle se ut. Jag vill att alla invandrare lämnar Sverige i en form av kampanj, lämnar Sverige för att lämna landet i chock och för att visa populisterna som Sverigedemokraterna hur ett land skulle fungera utan invandrare skulle fungera. Jag vill alltså att alla mäniksor som omnämns som invandrare, liksom jag själv går med i en förening som visar vad som skulle hända om alla invandrare lämnar landet. Denna förening ska givetvis vara fackligt förenad så att pengar för strejkande personal får ersättning för den tid de strejkar.

Många restauranger, taxishuförer, busshauförer, läkare, tanläkare och sjukvårdspersonal lämnar Sverige . Jag vill alltså att alla som kallas invandrare går med gemensamt ut i strejk och jag kommer garantera att alla de stora fackförbunden är med oss. Detta kommer att bli den största strejk som Sverige någonsin har sett. Jag pratar om en strejk på flera tusen medlemmar inom kommunal, unionen och vilka förbund ni nu deltar i.

Börja din tanke med att våga utmanande din egen skräck eller rädsla och följ oss i denna manifestation oavsett vilket styre som moderaternas, Socialdemokratin eller svegedemokaterna. Sverigedemokraterna har lovat att en människa som lämnar de svenska värderingarna.

Ett brottsförebyggande och trygghetsskapande perspektiv skall vara en självklar del av samhällsplaneringen. Miljöer som riskerar att skapa känslor av otrygghet eller underlättar för brottslig verksamhet skall motverkas och förändras. På samma sätt skall barn- och familjeperspektivet vara genomgående och grönytor och naturliknande miljöer skall vara en självklar och sammanhängande del av stadsbilden.

Sverigedemokraterna vill med andra ord med andra ord en önskan av att skapa en otrygghet genom att polärsisera samhället genom att peka på invandrare som de som stjäl den bit av kakan som finns kvar. De vill med andra ord skapa ett polariserat samhhälle. Med lögner och kampanjer tvingar de svagsinta att tänka på invandare som tredje kalassens medborgare.

Källor

http://partiprogram.se/sd/2014/ett-brottsforebyggande-och-trygghetsskapande-perspektiv-skall-varahttp://partiprogram.se/sd/2014/ett-brottsforebyggande-och-trygghetsskapande-perspektiv-skall-vara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.